Nytårsmenu

Take-away

Nytårs-menu fra Bistro Le Clos & Per Hallundbæk

Igen i år tilbyder Bistro Le Clos i samarbejde med Per Hallundbæk & G.A.S.A nytårsmenu take-away.

*

Som noget nyt i år tilbyder vi også en vegetarudgave af menuen. I kan bestille det antal af hver menu, I ønsker –

alle behøver ikke vælge det samme.

*

En komplet menu med 5 serveringer, hvor vi især har fokus på, at det skal være nemt med minimal opvask,
men naturligvis en smagfuld oplevelse til årets sidste aften hjemme hos jer selv.

Se menuerne herunder:

KOLDRØGET LAKS & HAVTORN

Koldrøget laks med havtornpuré og agurker syltet i æblecider,
hertil flødevinaigrette med lime og dildolie samt små salater

KYLLING WELLINGTON & TRØFFEL

Butterdejsindbagt landkylling med svampe og parmaskinke
hertil cremet trøffelsauce med portvin

FILET MIGNON & KARTOFFEL DAUPHINOISE

Rosastegt okse Filet Mignon, Dauphinoise kartoflermed Comte ost og fløde
hertil løg med små grøntsager, selleripure og sauce Bordelaise

CHOKOLADE & HASSELNØD

Chokoladebar med hasselnøddemousse, solbærgelé
og aromatisk crumble med tørrede bær samt vaniljecoulis

Kransekage

pris før 7/12: 445,- inkl. moms + gebyr
pris efter 7/12: 495,- inkl. moms + gebyr

Take Away

Vegetar-menu fra Bistro Le Clos & Per Hallundbæk

GRILLET SQUASH & HAVTORN

Grillet squash med havtornpuré med agurker syltet i æblecider,
hertil flødevinaigrette med lime og dildolie og små salater

JORDSKOKKER & TRØFFEL

Butterdejs vol au vent med kompot jordskokker, svampe og aubergine
hertil cremet trøffelsauce med portvin

FENNIKEL OG TOMAT

Bagt fennikel, hvidvinsbagte løg med små grøntsager
hertil kartoffelgratin, selleripure og coulis med tomat og peberfrugter

CHOKOLADE & HASSELNØD

Chokoladebar med hasselnøddemousse, solbærgelé 
og aromatisk crumble med tørrede bær samt vaniljecoulis

Kransekage

pris før 7/12: 445,- inkl. moms + gebyr
pris efter 7/12: 495,- inkl. moms + gebyr

Close
Close