Nytårsmenu
Nytårs-menu fra Bistro Le Clos & Per Hallundbæk
Igen i år tilbyder Bistro Le Clos i samarbejde med Per Hallundbæk & G.A.S.A nytårsmenu take-away.
*
Som noget nyt i år tilbyder vi også en vegetarudgave af menuen. I kan bestille det antal af hver menu, I ønsker –
alle behøver ikke vælge det samme.
*
En komplet menu med 5 serveringer, hvor vi især har fokus på, at det skal være nemt med minimal opvask,
men naturligvis en smagfuld oplevelse til årets sidste aften hjemme hos jer selv.
Se menuerne herunder:
KOLDRØGET LAKS & HAVTORN
Koldrøget laks med havtornpuré og agurker syltet i æblecider,
hertil flødevinaigrette med lime og dildolie samt små salater
KYLLING WELLINGTON & TRØFFEL
Butterdejsindbagt landkylling med svampe og parmaskinke
hertil cremet trøffelsauce med portvin
FILET MIGNON & KARTOFFEL DAUPHINOISE
Rosastegt okse Filet Mignon, Dauphinoise kartoflermed Comte ost og fløde
hertil løg med små grøntsager, selleripure og sauce Bordelaise
CHOKOLADE & HASSELNØD
Chokoladebar med hasselnøddemousse, solbærgelé
og aromatisk crumble med tørrede bær samt vaniljecoulis
Kransekage
pris før 7/12: 445,- inkl. moms + gebyr
pris efter 7/12: 495,- inkl. moms + gebyr
Vegetar-menu fra Bistro Le Clos & Per Hallundbæk
GRILLET SQUASH & HAVTORN
Grillet squash med havtornpuré med agurker syltet i æblecider,
hertil flødevinaigrette med lime og dildolie og små salater
JORDSKOKKER & TRØFFEL
Butterdejs vol au vent med kompot jordskokker, svampe og aubergine
hertil cremet trøffelsauce med portvin
FENNIKEL OG TOMAT
Bagt fennikel, hvidvinsbagte løg med små grøntsager
hertil kartoffelgratin, selleripure og coulis med tomat og peberfrugter
CHOKOLADE & HASSELNØD
Chokoladebar med hasselnøddemousse, solbærgelé
og aromatisk crumble med tørrede bær samt vaniljecoulis