Nytårsmenu
Take Away Nytårsmenu
Per Hallundbæk har sørget for en lækker nytårsmenu med 5 serveringer. Smag på alle de bedste råvarer, som helt sikkert vil blive et hit hjemme hos dig. Menuen består af gode klassikere med et twist. Læs menuen her og bliv fristet.
Hvis du bestiller inden d. 2/12-2024 får du det hele for kun 445,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert.
Efter d. 2/12-2024 er prisen 495,- inkl. moms og billetgebyr pr. kuvert.
Når du booker, vælger du antal kuverter og i hvilket tidsrum, afhentningen skal ske. Vær opmærksom på, at der ikke kan afhentes uden for det valgte tidsrum for at minimere ventetid. Afbestilling eller ændringer skal gøres inden d. 17/12-2024.
Nytårsmenuen
SNACK: VAGTELTERRIN MED SERRANO, PISTACIE & TRØFFELMAYONNAISE
Hallundbæks terrin af franske vagtelbryster, serranoskinke og pistacier,
confiteret vagtellår og bagte rødbeder marineret i balsamisk eddike, sennepskorn og olivenolie
Trøffelmayonnaise & små salater samt jordskokkechips
FORRET: HUMMERBISQUE, FLØDE & SKALDYRFRIKASSÉ
Hummerbisque med cognac og fløde samt frikassé af krebsehaler,
rejer, fennikel & persilleolie
HOVEDRET: STEGT OKSEMØRBRAD, KARTOFFELGRATIN & BEARNAISE
Stegt oksemørbrad med kartoffelgratin med Vesterhavsost og syltede hvidløg,
kompot af fynske jordskokker og timianbagte gulerødder i sauce bearnaise
DESSERT: KARAMELMOUSSE, NØDDEPRALINE & VANILJECREME
Karamelmousse med flydende nøddepraline og top af lys chokolade, vaniljecreme,
broken gel af hindbær, samt crispy drys med tørrede blomster og hindbær
NÅR KLOKKEN SLÅR 24
Kransekage dyppet i chokolade